Termeni si conditii

Art.1. Generalitati :
www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com reprezintă aplicaţia informatică, aflată în proprietatea şi administrată de firma Euro TransMixt Ag S.R.L., personalitate juridică ce deţine toate drepturile patrimoniale şi intelectuale asupra Aplicatiei înregistrată sub domeniile sus-mentionate. Această Aplicaţie se adreseaza persoanelor fizice si juridice si este furnizată prin intermediul adreslor web mentionate mai sus, numita in continuare "website".

Art.2.Definiţii :
a) Formularile “Termeni si conditii”, “Contract”, “Acord”, “Regulament” sunt folosite pentru prezentul regulament de utilizare.
Termenii “portalburse”, “bursetransport”, “bursalemn”, “bursafier”, “bursadeseuri”, ”Aplicaţie”, “Burse”, “Administraţia Burselor”, “website”, “noi” reprezintă firma SC Euro TransMixt Ag S.R.L. şi serviciile sale oferite prin site-urile gazduite la una din adresele www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com
Termenii “Membru”, “Abonat”, reprezinta persoana juridica, ce a decis sa utilizeze serviciile noastre, in scopul desfasurarii propriei activitati si care accepta acesti “Termeni si conditii”
b) Prin termenul „Utilizator” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza unul din site-urile sus-mentionate, fara a detine un abonament sau fara a fi incheiat vre-un contract cu firma SC Euro Trans Mixt Ag S.R.L.

Art.3. Acceptarea contractului de utilizare :
Serviciile si continutul site-urilor www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com, va sunt oferite conditionat de acceptarea completa, exclusiva si definitiva, fara nici o modificare, a conditiilor din prezentul Contract. De asemenea prin utilizarea acestor site-uri, intelegem ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre, ca unic Acord intre dumneavoastra si SC Euro Trans Mixt Ag S.R.L.
IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI „Termeni si Conditii”, VA RUGAM SA NU FOLOSITI SI SA PARASITI ACESTE APLICATII.
SC Euro Trans Mixt Ag S.R.L. isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, de a modifica sau actualiza acesti „Termeni si conditii” in orice moment, fara a anunta in prealabil.De asemenea SC Euro TransMixt Ag S.R.L. isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau sterge orice aspect al Aplicatiei, in orice moment fara a anunta in prealabil.
Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest Website.In cazul in care continuati utilizarea acestei Aplicatii si dupa modificare, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Contract, inclusiv modificarile survenite.

Art.4. Descrierea serviciilor :
www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com este o Aplicatie electronica ce are ca scop facilitarea intalnirii cererii cu oferta pe piata serviciilor on-line avand ca baza Internetul.Totodata, Aplicatia ofera informatii conexe abonatilor legate de evaluarea partenerilor de afaceri, mica publicitate, metode de promovare a firmelor prin publicitate sau prin publicare intr-un catalog online.
www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com va pune la dispozitie gratis mai multe categorii de burse pentru a facilita un numar cat mai mare din segmentele pietei.

Art.5. Obligatiile utilizatorului:
a) Poate deveni membru al www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com, orice persoana juridica sau fizica, cu sediul/domiciliul in Romania, sau in afara acesteia.
b) SC Euro Trans Mixt Ag SRL nu este responsabila pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor acestor termeni si conditii.


Art.6. Responsabilitatile abonatilor / utilizatorilor :
6.1 Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public prin contul pus la dispozitie .
6.2 ESTE INTERZIS si se sanctioneaza :
a) Publicarea mesajelor obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de o persoana fizica sau juridica
b) Publicarea, postarea, difuzarea sau transmiterea in alte moduri a oricarui continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (informatii confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)
c) Publicarea, postarea, difuzarea sau transmiterea in alte moduri a oricarui mod de publicitate, materiale promotionale, „junk mail”, „spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitare, in afara serviciilor care sunt create in acest scop.
d) Promovarea sau furnizarea de informatii pentru : facilitarea sau derularea activitatilor ilegale, promovarea ranirii fizice sau verbale impotriva oricarui grup sau persoana.
e) Postarea, difuzarea sau transmiterea in alte moduri de date cu caracter personal (nume, adresa, numere de telefon, etc), sau publicarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti abonati

6.3 abrogat

6.4 Responsabilitati privind utilizarea serviciilor si produselor puse la dispozitie prin
intermediul Aplicatiei www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com:
a) utilizatorii inteleg si accepta sa utilizeze serviciile si produsele puse la dispozitie pe toata durata de accesare
b) utilizatorii, AU DREPTUL si sunt autorizati sa introduca prin intermediul contului propriu un numar nelimitat de „mesaje tip tranzactie online”, „mesaje tip incidende de plata si/sau de transport” si acces nelimitat la toate serviciile.
c) Asupra mesajelor introduse, membrii nu au posibilitatea sa le modifice sau sa le stearga insa pot solicita prin mail acest lucru.
d) ESTE INTERZIS sa publicati mesaje false sau care contin informatii false, mesaje care pot induce in eroare alti membrii ai bursei, sau care nu pot fi probate cu documente.
e)ESTE INTERZIS sa mentineti pe burse tranzactii care nu mai sunt valabile
f) ESTE INTERZIS sa publicati doua sau mai multe mesaje din aceiasi categorie, chiar daca nu sunt identice dar care fac referire la acelasi produs (mesaje duble).
g) ESTE INTERZIS sa publicati incidente ce contin date incomplete, sau care nu fac referiri exacte la cauzele si natura incidentului.
h) ESTE INTERZIS sa publicati incidente de plata sau de transport false, sau care nu pot fi probate cu documente.
j) In cazul incidentelor de plata sau de transport aplanate, rezolvate sau asupra carora s-a ajuns la un compromis, Reclamantul incidentului este obligat sa semnaleze incheierea conflictului.
k) Asupra mesajelor introduse pe www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com : „mesaje tip tranzactie online”, „mesaje tip incidende de plata si/sau de transport” sau „mesaje publicitare in rubrica anunturi”, Euro Trans Mixt Ag NU VA INTERVENI.
l) Euro Trans Mixt Ag isi rezerva dreptul de a interveni asupra mesajelor mentionate, in cazul in care aceste mesaje INCALCA prevederile prezentului contract.
m) Interventia consta in stergerea mesajului sau suspendarea totala/partiala a mesajului si se face din oficiu sau la sesizarea altor membrii.
n) Euro Trans Mixt Ag va autorizeaza sa copiati sau sa imprimati continutul paginilor sau documentelor prezentate pe site-ul www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com doar pentru scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, design-ul, titlurile serviciilor, texte, mesaje, formulari si exprimari, campanii publicitare, formule de marketing, precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.Intreaga Aplicatie este proprietatea exclusiva a firmei Euro Trans Mixt Ag, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialelor reprezinta o incalcare a drepturilor de autor cat si a legilor conexe si atrage raspunderea civila sau penala dupa caz.
o) Nu sunteti autorizat sa vindeti materialul, sa-l expuneti public, sa-l distribuiti sau sa-l folositi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.
p) Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de firma SC Euro Trans Mixt Ag S.R.L., accesul oricarui utilizator neautorizat, ESTE INTERZIS.In cazul de incercare sau/si de accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.
q) SC Euro Trans Mixt Ag S.R.L. nu este responsabila pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor ART.6

Art.7 Confidentialitate :
7.1. Pentru simpla vizitare a paginii noastre de internet nu sunt necesare date personale.Puteti vizita site-ul www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com, fara a ne comunica cine sunteti.Putem afla numai numele provider-ului dumneavoastra de servicii de internet, pagina de internet de pe care ne vizitati si paginile de internet pe care le vizitati.Aceste informatii vor fi valorificate numai in scopuri statistice pentru a imbunatatii serviciile noastre.In calitate de utilizator (vezi art.2, lit.d) ramaneti anonim.
7.2. abrogat
7.3. Site-ul www.BurseTransport.ro NU CONTINE date si/sau informatii care intra sub incidenta Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice
7.3. abrogat
7.5 abrogat
7.6. Abonatii BurseTransport.ro inteleg si accepta prin acest Contract sa nu introduca date cu caracter personal in formularele de pe site.
7.7. abrogat
7.8. SC Euro Trans Mixt Ag S.R.L. nu este responsabila pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor ART.7.


Art.8 Sistemul de garantii :
SC Euro Trans Mixt Ag S.R.L. prin site-ul www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com si serviciile oferite se declara neutra in relatiile de orice fel dintre furnizorii de servicii de transport si utilizatorii de servicii de transport drept pentru care SC Euro Trans Mixt Ag S.R.L. nu este implicata in tranzactiile dintre acestia. Noi nu va garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate de furnizorii si utilizatorii serviciilor de transport.In ciuda faptului ca facem tot posibilul in a autentifica informatiile furnizate de acestia, atat la inregistrare cat si in timpul folosirii Aplicatiei, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse. Din aceste motive www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com va pune la dispozitie metode de avertizare si comunicare cu ceilalti membrii cat si cu Administratiei burselor. Este in totalitate responsabilitatea ta sa evaluezi exactitatea, veridicitatea si corectitudinea tuturor formelor de garantie oferite de catre ceilalti membrii ai BurseTransport.ro.
LUATI LA CUNOSTINTA SI SUNTETI IN TOTALITATE DE ACORD CU FAPTUL CA SUNTETI SINGURUL RESPONSABIL PENTRU FORMA, CONTINUTUL, VERIDICITATEA SI EXACTITATEA MESAJELOR PLASATE DE DUMNEAVOASTRA PE SITE SI PURTATI INTREAGA RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE PAGUBE MATERIALE SAU MORALE PRODUSE CA URMARE A PUBLICARII MESAJULUI.
Serviciile si informatiile puse la dispozitie prin aceasta Aplicatie sunt furnizate „asa cum sunt”, iar folosirea acestei Aplicatii se face complet si exclusiv pe riscul tau.

Art.9 Limitarea responsabilitatii :
In mod expres ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca SC Euro Trans Mixt Ag S.R.L. nu va fi responsabila pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, minore, speciale, inclusiv dar nu limitat la pierderi sau nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din :
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor oferite prin www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com.
- tranzactiile dintre membrii realizate prin aceste servicii
- acces neautorizat la transmisiile dumneavoastra, sau deteliorarea acestora
- aspecte relationate serviciilor oferite de site-ul www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com.
Declarati in mod expres ca sunteti de acord sa protejati si sa asigurati SC Euro Trans Mixt Ag S.R.L., operatorii, administratorii, directorii, angajatii, sucursalele, punctele de lucru si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, actiuni, pretentii, impuneri, pierderi, daune, costuri (inclusiv onorariile avocatilor), judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de care tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea Aplicatiei, tranzactiile dintre membri realizate prin aceasta Aplicatie, sau orice alt aspect relationat site-ului www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com.
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii :
a) utilizarea serviciilor site-ului www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com se face pe propria raspundere
b) SC Euro TransMixt Ag S.R.L.nu ofera nici o garantie ca :
- serviciile site-ului vor indeplini toate cerintele si pretentiile dumneavoastra
- serviciile vor fi neintrerpte, prompte, sigure sau fara erori
- orice eroare de programare va fi corectata


Art.11 Conditii finale :
11.1. Acest Contract devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat de oricare din parti.
11.2. abrogat
11.3. SC Euro TransMixt Ag SRL poate suspenda sau intrerupe utilizarea serviciilor sale prin www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com fara a anunta in prealabil
11.4. Esti de acord ca SC Euro Trans Mixt Ag SRL nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de tine sau o terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la aceasta Aplicatie.
11.5. Orice incetare a accesului tau la serviciile acestei aplicatii, potrivit oricarei regului din prezentul Contract, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata si iei la cunostinta si esti intr-u totul de acord ca SC Euro Trans Mixt Ag SRL poate suspenda, restrictiona, bloca sau sterge imediat contul tau din cadrul site-ului BurseTransport.ro si toate datele in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com.
11.6. Daca vreo prevedere din acest Contract „Termeni si conditii” este considerata invalida de catre autoritatile competente, invaliditatea unei asemene prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi, acestea ramanand in vigoare.
11.7. Prezentul Contract constituie unicul Acord intre dumneavoastra si firma SC Euro Trans Mixt Ag SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor oferite prin www.portalburse.blogspot.com, www. bursetransport.blogspot.com, www.bursalemn.blogspot.com, www.bursafier.blogspot.com sau www.bursadeseuri.blogspot.com
11.8. Regulamentul si relatiile dintre abonati si SC Euro Trans Mixt Ag SRL vor fi guvernate de legislatia statului Roman.

/
BTDirector - director web